U-14 zmagovito odprla spomladanski del prvenstva

Jesenski prvaki 3. MNZ lige so tudi na začetku spomladanskega dela prvenstva ostali neporaženi. Na gostovanju pri tretje uvrščeni ekipi NK Dolomiti so na razmočenem in blatnem igrišču brez težav s 3:0 ugnali borbene domačine.

Gostje so imeli večino časa žogo v svoji posesti in domačini si niso, razen ene same priložnosti, ko je zanesljivo posredoval vratar Luka Loboda, priigrali nobene zrele priložnosti.

Mesto v prvi enajsterici je tokrat prvič dobil Jan Muc, ki je priložnost dodobra izkoristi, saj je po lepi podaji Žana Koncilje prvi načel mrežo domačinov. Mengšani so povišali vodstvo v 35 minuti, ko je po izvrstnem predložku iz kota Anžeta Kosarja, z glavo zadel prvi strelec lige Gašper Sadar.

V drugem polčasu se je prevlada na igrišču nadaljevala in domačini so jo z nekaj sreče odnesli zgolj z enim golom. Žan Koncilja je pobegnil domači obrambi in branilcu ni ostalo drugega, kot da ga ustavi na nedovoljen način. Zanesljivi izvajalec najstrožje kazni je bil Gašper Sadar in tako postavil končni rezultat.  

Spodbudno za začetek, ni kaj!    

Za Mengo 28 so nastopili:
Koncilja Žan (Jan Kodela), Šalja Tim, Sadar Gašper, Marinko Luka, Topič Jure (Ganič Ajdin), Reven Jure, Kosar Anže, Ciperle Matic (Ahmetaj Clirim), Loboda Luka (Kosar Andraž), Muc Jan (Musič Benjamin), Jerše Žiga

Sponzorji

alkam

max sport

 

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Članarina

Mesečno članarino je potrebno poravnati najkasneje do 20. v mesecu za tekoči mesec in sicer:

  • na klubski TRR SI56 0230 1009 2490 339 oziroma
  • pooblaščeni osebi v klubu in sicer v času uradnih ur vsak četrtek med 17. in 19. uro. 

Prošnja za odlog plačevanja vadnine

Povezave

Starejši dečki - 1. liga
Mlajši dečki - 3. liga
 
U11 - Skupina B
U10 - SKupina A
 
Free business joomla templates