Prva tekma selekcije U-15

V soboto, 31. avgusta se je na stadionu Pod Gobavico v športnem parku Mengeš igralo 1. kolo nogometne lige starejših dečkov, ki se igra pod okriljem MNZ Ljubljana.

Domačim nogometašem je nasproti stala ekipa Arne tabor 69.

Zbralo se je okoli 30 nogometnih navdušencev ki so bučno podpirali svoje prijatelje, znance in sinove. V taboru domačih Mengšanov nismo pričakovali zmage, saj je ekipa relativno mlada in neizkušena. Za nekatere pa je bila to sploh prva tekma na veliko igrišče.

Z začetnim pozdravom sta ekipi postavili navijače in tekma se je začela. Domači so prvi krenili s sredine igrišča. Po začetnem otipavanju so domači nevarno zapretili z globinsko podajo do Jana Muca, on pa je rutinirano zabil za vodstvo domačih. Sledil je velik preobrat, saj so gostje imeli udarec s kota in zadeli z glavo. Nato so spet zapretili in po manjši napaki obrambe zadeli neubranljivo pod prečko. Malo zatem pa je vratar domačih zgrešil žogo in jo poslal naravnost v noge nasprotnika, ki mu ni bilo težko zabiti za 3:1, kar je bil tudi izid prvega polčasa.

Drugi polčas so začeli gostje. Mengšani so prevzeli pobudo in zapretili iz kota in po podaji Žige Jeršeta do odbite žoge prišel Clirim Ahmetaj in zadel za 3:2. Nato so zapretili tudi gostje in s strelom preko vratarja Saška povišali na 4:2. Mengšani so še nekajkrat zapretili in zadeli vratnico in tudi prečko. Prišlo je tudi do nekaterih grdih prekrškov.

Sodnik je odpisal konec tekme ki se je končala z 4:2 za goste z Broda.

Fantje so si v duhu fair playa čestitali in si zaželeli uspešno sezono še naprej.

Sponzorji

alkam

max sport

 

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Članarina

Mesečno članarino je potrebno poravnati najkasneje do 20. v mesecu za tekoči mesec in sicer:

  • na klubski TRR SI56 0230 1009 2490 339 oziroma
  • pooblaščeni osebi v klubu in sicer v času uradnih ur vsak četrtek med 17. in 19. uro. 

Prošnja za odlog plačevanja vadnine

Povezave

Starejši dečki - 1. liga
Mlajši dečki - 3. liga
 
U11 - Skupina B
U10 - SKupina A
 
Free business joomla templates