Debi kadetov

V torek 3.9.2013 je v Športnem parku Mengeš premierno nastopila selekcija kadetov domačega moštva. Da zanimanje za mladinski nogomet v Mengšu obstaja, je potrdil obisk gledalcev, ki so dodobra napolnili tribune. Pred tekmo in tudi v prvi polovici tekme je bilo moč med domačimi igralci opaziti precej treme, saj še nikoli niso nastopili na takšnem nivoju tekmovanja.

1. KADETSKA MNZ LIGA

TEKMA: MENGO 28 - ZAGORJE 1:1 (1:1)

Mengeš, 3.9.2013 15.30, gledalcev 60,  Klančar Jaka (gl.), Jeraj Jani, Kurtušič Igor

Strelci:

(0 : 1) - 9 minuta  Leniči Diego Arlind
(1 : 1) – 13 minuta Ganić Ajdin

Za domače so nastopili: Šalja Tim, Sadar Gašper, Lipar Blaž, Marinko Luka, Ganić Ajdin, Reven Jure (Benjamin Musić 54'), Kosar Anže (Osilnik Nejc 41'), Loboda Luka (V,K) Ahmetaj Clirim (Topič Jure 61'), Jerše Žiga.  
Rezervni igralci: Matevž Potočnik

Velimir VargaIzjava trenerja Velimirja Varge po tekmi:  ''Za nami je mesec izredno napornega dela, zato smo vsi skupaj komaj čakali začetek tekmovalnega dela sezone. Kljub temu, da smo letos  leto mlajši od nasprotnikov, razmišljamo zelo pozitivno. Fantje so odločeni, da na vsaki tekmi pokažejo največ, kar so v tem trenutku sposobni. Pomembno je, da na igrišču kot tudi izven njega ostanemo ekipa, tako ob dobrih kot tudi oz. predvsem ob manj dobrih rezultatih. Fantje so še v fazi učenja in dozorevanja, kar pomeni, da se bodo napake dogajale. Prepričan sem, da bomo skozi celotno sezono napredovali, tako kot ekipa kot tudi vsak posebej. Današnja tekma je predstavljala debi v kadetski ligi, zato se je v nogah mojih fantov poznala trema. Vem, da znamo igrati bolje, kar bomo pokazali v naslednjih tekmah. Za borbenost in požrtvovalnost jim lahko samo čestitam. Posebna zahvala gre navijačem, ki so se zbrali v takšnem številu, kot ga jaz v Mengšu še nisem videl. Prav je tako, saj si fantje to zaslužijo.

Sponzorji

alkam

max sport

 

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Članarina

Mesečno članarino je potrebno poravnati najkasneje do 20. v mesecu za tekoči mesec in sicer:

  • na klubski TRR SI56 0230 1009 2490 339 oziroma
  • pooblaščeni osebi v klubu in sicer v času uradnih ur vsak četrtek med 17. in 19. uro. 

Prošnja za odlog plačevanja vadnine

Povezave

Starejši dečki - 1. liga
Mlajši dečki - 3. liga
 
U11 - Skupina B
U10 - SKupina A
 
Free business joomla templates