U-8 odlični na turnirju v Trebnjem

Mlada selekcija U-8 je v na dan žena, v soboto 8. marca, igrala na turnirju v Trebnjem. 20 ekip so organizatorji razdelili v štiri skupine po 5 ekip, ki so se med seboj pomerile v igri 4 na 4 (na male gole, vratar lahko brani brez rok). Naši  ekipi se je uspelo uvrstiti med osem najboljših.  

Prvo tekmo so naši nogometaši igrali proti ekipi NK Šentjernej. Tekma je bila napeta vse do konca - NK Mengo 28 pa je slavil z rezultatom 4:3. Tudi drugo tekmo, proti ekipi NK Krim B so Mengšani suvereno zmagali - z rezultatom 2:1. Proti drugi ekipi domačega NK Trebnje so zmago občutili že tretjič, tokrat z rezultatom 2:0. Tudi zadnjega nasprotnika prvega dela turnirja, ekipo NK Brežice 1919, so prepričljivo premagali. Z rezultatom 3:0. 

Naši mladi nogometaši so se neporaženi uvrstili v četrtfinale! Tam so jim družbo delali še ekipe: ŠD Lev A (Novo mesto), NŠ Ivančna Gorica, ND Črnuče, NK Brežice 1919 2, NK Brežice 1919 1, NK Krim in NK Kočevje. 

V prvi tekmi četrfinala so se Mengšani pomerili z NŠ Ivančno Gorico in do nekaj minut pred koncem obračuna vodili z 1:0. Zadnja akcija tekme pa je prinesla izenačenje rezultata in o zmagovalcu so odločali kazenski streli. Tu pa so imeli nasprotniki več sreče in so napredovali v polfinale.

Ekipa Mengo 28 je turnir končala na odličnem končnem 5. mestu. Vsi navijači NK Mengo 28 pa smo bili mnenja, da so bili naši drugošolci najboljši, le veliko smole so imeli s kazenskimi streli.

Naslednjič pa na zmago!

 

Sponzorji

alkam

max sport

 

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Članarina

Mesečno članarino je potrebno poravnati najkasneje do 20. v mesecu za tekoči mesec in sicer:

  • na klubski TRR SI56 0230 1009 2490 339 oziroma
  • pooblaščeni osebi v klubu in sicer v času uradnih ur vsak četrtek med 17. in 19. uro. 

Prošnja za odlog plačevanja vadnine

Povezave

Starejši dečki - 1. liga
Mlajši dečki - 3. liga
 
U11 - Skupina B
U10 - SKupina A
 
Free business joomla templates