U15 z zmago zaključila jesenski del prvenstva

Selekcija U15 je v soboto 22.11. odigrala preloženo prvenstveno tekmo z NŠ Ivančna Gorica. V jesenskih razmerah za igro (beri obilica blata), ki ni dovoljevala lepe, kombinatorne igre je do izraza prišla borbenost in večja želja po zmagi.

Gostje so povedli v 15. minuti, ko je zadel Marcel Štibernik in s tem postavil tudi izid polčasa. Vzpodbudne besede domačega trenerja Varge ob polčasu, so še dodatno motivirale domače igralce, da so zaigrali na vse ali nič. Že v prvi minuti nadaljevanja je zadel Tim Gonza, ki je tako dosegel že tretji gol v letošnji sezoni in se na lestvici strelcev izenačil z Ahmetaj Valmirjem in Urbanom Jurasom.
A gostje se niso dali kar tako in z napadalno igro dali vedeti, da si želijo osvojiti vse tri točke in prehiteti domačo ekipo na lestvici. To bi jim po dvomljivo dosojeni enajstmetrovki skorajda tudi uspelo, a je vratnica rešila domačega vratarja Jana Saška.
Ko je že kazalo, da se bo srečanje končalo brez zmagovalca, pa je po kotu z glavo zadel Ahmetaj Valmir in tako postavil končni izid 2:1.

S tekmo manj je selekcija jesenski del prvenstva končala na odličnem 5. mestu (od 12 ekip), pred njo so zgolj ekipe Slovana, Olimpije, Domžal in Brava.

Čestitke!!!

Sponzorji

alkam

max sport

 

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Članarina

Mesečno članarino je potrebno poravnati najkasneje do 20. v mesecu za tekoči mesec in sicer:

  • na klubski TRR SI56 0230 1009 2490 339 oziroma
  • pooblaščeni osebi v klubu in sicer v času uradnih ur vsak četrtek med 17. in 19. uro. 

Prošnja za odlog plačevanja vadnine

Povezave

Starejši dečki - 1. liga
Mlajši dečki - 3. liga
 
U11 - Skupina B
U10 - SKupina A
 
Free business joomla templates