Kraljev memorial 2015

Drugi Kraljev memorial, ki je tokrat potekal 30. in 31. maja v Športnem parku Mengeš je zopet presegel pričakovanja. V dveh dneh so bili odigrani turnirji za selekcije U8, U9 in U11. Nastopilo je 36 klubov iz Slovenije in Hrvaške, preko 400 mladih nogometašev je odigralo več kot 100 tekem. Številno občinstvo je ob spremljanju zanimivih in napetih dvobojev ustvarilo fantastično športno vzdušje. Kljub omenjenim številkam, ki govorijo same zase, pa je morda še bolj pomembno dejstvo, da je bil v celoti dosežen namen turnirja v smislu vzgoje otrok v športnem duhu, druženja, zabave, nabiranja novih izkušenj in sklepanja prijateljstev. 

Selekcija u8 - pokal ostaja v Mengšu, igralci Ihana v Poreč

Prvi dan se je v  lepem sončnem vremenu pomerilo 9 ekip (brez pojasnila se nista pojavili ekipi NK Dob in NK Juventus Ljubljana), ki so prav vsaka pokazala veliko znanja, borbenosti in želje po osvojitvi velikega pokala. Čeprav je rezultat (še zlasti pri tej starosti) v drugem planu, je prav, da navedemo najboljše. Prvo mesto je osvojila domača ekipa NK Mengo 28 B, ki je v finalu z 1:0 premagala odlično ekipo NK Domžal. V boju za 3. mesto so bile Radomlje boljše od ekipe Ihana, ki pa je poraz v malem finalu ni pretirano prizadel, saj je bila izžrebana za veliko nagrado KRALJEVEGA MEMORIALA. Vsi igralci NK Ihan in trener bodo brezplačno uživali v Poreču med 19. in 21.6.2015.

REZULTATI:

1. NK MENGO 28 B
2. NK DOMŽALE
3. NK RADOMLJE
4. NK IHAN
5. NK VIR
6. NK DOLOMITI DOBROVA
7. NK KOMENDA
8. NK VIRTUS KAMNIK
9. NK MENGO 28 A

Za najboljšega igralca je bil proglašena Alen Muminović (NK MENGO28), za najboljšega vratarja pa Max Aleksander Bilač (NK DOMŽALE).

Selekcija u9 – drama pod gobavico, šele kazenski streli določili zmagovalca 

V nedeljo zjutraj je sodelujoče pričakal dež in nič kaj prijetno vreme, ki pa je bolj kot igralce motil navijače. Kar 17 prijavljenih ekip iz Slovenije in Hrvaške se je podalo v boj za prvo mesto in prav nobena se ni ozirala na dežne kaplje. Že prve tekme so pokazale, da tekmovanje v tej selekciji ne bo samo najštevilčnejše, ampak tudi najkakovostnejše. Kot zmagovalci skupin so se v četrtino finala uvrstile ekipe, ki so tudi na koncu zasedle prva štiri mesta. Za popoldanski del tekmovanja je posijalo sonce, ter tako še bolj ogrelo že tako glasne in razgrete navijače. V tekmi za tretje mesto je ekipa NK LOČANA iz Škofje Loke premagala ekipo NK SLOVANA iz Ljubljane. Finalista NK ŠAMPION CELJE in domača ekipa NK MENGO 28 pa sta uprizorili pravi triler. Dvoboj se je po rednem delu končal z izidom 1:1, zato so zmagovalca odločili kazenski streli. Povečan srčni utrip pri izvajalcu in napetost ter zadrževanje diha pri gledalcih, so bili prisotni ob vsakem strelu. Na koncu je več sreče imelo domače moštvo in zopet dvignilo pokal za prvo mesto (lani v selekciji U8).   

U9
1. NK MENGO 28
2. NK ŠAMPION CELJE B
3. NK LOČAN
4. NK SLOVAN
5. NK PETROVIJA UMAG
6. NK RADOMLJE
7. NK OLIMPIJA
8. NK ČRNUČE
9. NK NO LIMIT VIROVITICA
10. NK BRINJE
11. NK VIR
12. NK ŠAMPION CELJE A
13. NK OLIMPIJA A
14. NK KOMENDA
15. NK KAMNIK B
16. NK KAMNIK A
17. NK ARNE TABOR 69

Za najboljšo igralko je bila proglašena Tinkara Testen (NK MENGO 28), za najboljšega vratarja pa Luka Brkič (NK ŠAMPION CELJE).

Selekcija u11 – nk dragomer suvereno ubranil naslov

V selekciji U11 je bila prepričljivo najboljša ekipa NK Dragomerja, ki na celotnem turnirju ni prejela niti enega zadetka, dosegla pa jih je kar 17. V finalu so premagali ekipo NK Radomlje z izidom 2:0, medtem ko je v boju za tretje mesto NK Jevnica z 1:0 premagala NK DOLOMITI. Domači selekciji sta igrali dobro, a jima je prav na vsaki tekmi zmanjkalo malce športne sreče do boljšega izida. A nič ne de, drugo leto bo nova priložnost.   

U11
1. NK DRAGOMER
2. NK RADOMLJE
3. NK JEVNICA
4. NK DOLOMITI
5. NK NO LIMIT
6. NK ARNE TABOR 69
7. NK DOL
8. NK ČRNUČE
9. NK MENGO 28  A
10. NK MENGO 28 B 

Za najboljšega igralca je bila proglašen Korošec Žiga (NK DRAGOMER), za najboljšega vratarja pa Rolih Mitja (NK DRAGOMER). 

Kot je že v Mengšu tradicionalno so vsi tekmovalci ne glede na uvrstitev prejeli medalje, najboljši pa tudi pokale. Organizatorji so poskrbeli tudi za posebni nagradi, ki naredita KRALJEV MEMORIAL drugačnega od drugih turnirjev. Vsak dan so med vsemi sodelujočimi izžrebali ekipo, ki je za nagrado prejela brezplačen vikend paket za vso ekipo in trenerja. Edini pogoj za nagrado je bil prisotnost na žrebu. Sreča se je tokrat nasmehnila NK Ihan in prijateljem iz Hrvaške NK NO LIMIT iz Virovitice. Letošnja novost sta bili nagrada za najbolj simpatičnega trenerja, ki je šla v roke Alena Halilovića (NK Petrovija Umag) in nagrada za najglasnejše navijače, ki je šla v roke navijačev NK NO LIMIT, ki so kljub prevoženim 350 km in več urni vožnji do Mengša navijali glasno, korektno, enako za vse sodelujoče.     

Kljub pohvalam na račun organizatorjev, ki dežujejo z vseh možnih strani, velikim navdušenjem udeležencev nad samim konceptom turnirja, izvedbo in nenazadnje kakovostjo ekip, pa so organizatorji z mislimi že pri tretjem KRALJEVEM MEMORIALU, za katerega obljubljajo, da bo še večji in še boljši. 

Sponzorji

alkam

max sport

 

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Članarina

Mesečno članarino je potrebno poravnati najkasneje do 20. v mesecu za tekoči mesec in sicer:

  • na klubski TRR SI56 0230 1009 2490 339 oziroma
  • pooblaščeni osebi v klubu in sicer v času uradnih ur vsak četrtek med 17. in 19. uro. 

Prošnja za odlog plačevanja vadnine

Povezave

Starejši dečki - 1. liga
Mlajši dečki - 3. liga
 
U11 - Skupina B
U10 - SKupina A
 
Free business joomla templates