Kadeti prvaki lige MNZ Ljubljana, mladinci peti

Kadetska ekipa je letošnjo sezono zaključila z remijem v Litiji in postala prvak 1. MNZ lige Ljubljana. Varovanci Velimira Varge so k zadnji tekmi pristopili z maksimalno angažiranostjo, čeprav se je vedelo da velik met – uvrstitev v NZS ligo ni več mogoč. Za igralce Litije pa je imela tekma povsem drugačen pomen. Z osvojitvijo štirih toč v zadnjem kolu (kadeti + mladinci) bi na skupni lestvici prehiteli vodečo Belo Krajino in postali skupni prvaki lige. Prav zato so domači tekmo začeli izredno nervozno, a jih je kmalu s čudovitim zadetkom že v četrti minuti ohladil Matic Ciperle. Ob milo rečeno zelo »čudnem« sojenju so domači z jalovimi napadi želeli izenačiti, a je obramba delovala zanesljivo. Ko je že kazalo, da bo zmaga odšla v Mengeš, pa so domači iz gneče v kazenskem prostoru uspeli izenačiti in si s tem uspeli ohraniti možnosti za napredovanje.

Prvaki U17

Za kadeti so na igrišče stopili mladinci. Igralci domačega moštva (vodeče moštvo lige), so prepričani v zmago, z nasmeški na obrazu pričakali začetni sodniški pisk. A niso vedeli, da imajo na drugi strani motivirano in prvič v sezoni kompletno ekipo iz Mengša. Napovedi domačih navijačev pred tekmo, da se bo igralo na en sam gol, so se uresničile. A ta gol ni bil mengeški. Taktično zrelo, z veliko tekanja in kombinatorike je na igrišču bilo moč videti samo rumeno črne. Primož Krpič je zadel v 29. minuti in s tem zapečatil usodo domačih. V prvo ligo so tako napredovali igralci kadetske in mladinske selekcije Bele Krajine, ker se upošteva skupna lestvica v obeh ligah. Mengšani so skupno zasedli četrto mesto, za zmagovalci pa so zaostali za 8 točk.

Spomladi nepremagljivi U19

V 18. krogih so kadeti zbrali enako točk kot ekipa Zagorja, a so zaradi boljšega medsebojnega rezultata osvojili vrh lige. Na koncu so vpisali 9 zmag, 3 remije in 3 poraze (3 tekme pa zaradi sodniške afere niso bile priznane). Najboljši strelec kadetske ekipe Gašper Sadar je v sezoni 23-krat zatresel mrežo nasprotnikov in zasedel 1. mesto na skupni lestvici strelcev.
Mladinska ekipa, ki jo vodi Ante Bratić je na koncu zasedla 5. mesto na lestvici, vknjižila je 6 zmag, 6 remijev in 3 poraze. Ob tem velja poudariti, da v spomladanskem delu prvenstva ni poznala poraza, ob upoštevanju rezultatov tekem, ki jih je vodstvo tekmovanja naknadno razveljavilo pa bi zasedla drugo mesto. Naj bodo spomladanski rezultati vzpodbuda za naslednjo sezono, ko ekipa upravičeno meri na vrh. Najboljši strelec ekipe je Aleksa Jevtimijević, ki je zadel šestnajstkrat, na skupni lestvici pa je na četrtem.

Kaj lahko rečemo za konec: odlični rezultati v letošnji sezoni, naj bodo osnova za vrh v novi sezoni!

ČESTITKE!!!

 

 

 

Sponzorji

alkam

max sport

 

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Članarina

Mesečno članarino je potrebno poravnati najkasneje do 20. v mesecu za tekoči mesec in sicer:

  • na klubski TRR SI56 0230 1009 2490 339 oziroma
  • pooblaščeni osebi v klubu in sicer v času uradnih ur vsak četrtek med 17. in 19. uro. 

Prošnja za odlog plačevanja vadnine

Povezave

Starejši dečki - 1. liga
Mlajši dečki - 3. liga
 
U11 - Skupina B
U10 - SKupina A
 
Free business joomla templates