Skupaj zremo v prihodnostSponzorji in donatorji več kot dobrodošli

Danes so fizične in pravne osebe zelo pomembne za razvoj manjših kot večjih društev. S svojimi finančnimi in ne-finančnimi sredstvi lahko omogočijo hitrejši napredek na številnih področjih - tako na nogometnem področju, kot organizacijskem področju.
https://nkmengo28.si/wp-content/uploads/2022/08/sponzorji-in-donatorji.jpg

Sponzor ali donator prispeva k uspehu določene organizacije skozi aktivno in vidno sodelovanje procesa določene spremembe.

Zakaj potrebujemo sponzorja ali donatorja?

Vloga sponzorja oziroma donatorja je za delovanje kluba zelo pomembna. Sponzor omogoča spremembe, ki klubu prinašajo predvidene koristi. Te koristi pa klub lahko vnovči na tekmovalnih, kot netekmovalnih področjih. Trenutno smo vsa sredstva pridobljena iz strani pravnih in fizičnih oseb namenjali predvsem nakupu nove športne opreme, ki je omogočala lažjo in kvalitetnejšo izvedbo treningov, določen del sredstev pa smo uspešno namenjali za tekmovalne stroške, kamor uvrščamo stroške sodnikov, prijav na tekmovanje in podobno, ter v vzdrževanje klubske infrastrukture.

V kolikor je posameznik ali pa podjetje pripravljeno pomagati našemu klubu, smo vedno odprti za pogovor. Vedno smo dali v ospredje klub, le-tega pa sestavljajo naši člani in članice vse od najmlajših kategorij, pa vse tja do članske ekipe.

Dogovorimo se za pogovorKontaktirajte nas

Če smo vas prepričali z opisom, ali pa želite izvedeti več informacij kako nam lahko pomagate, smo za vas dosegljivi na spodaj podanih naslovih
Email
nogometniklubmengo28@gmail.com
Telefon
040-869-599 (Boštjan)
040-163-356 (Luka)
APOLLO RESIZE
ARPA RESIZE
spletna modri val
123
trival antene druga
triglav
Stopite v stik
Nogometni klub Mengo 28
Rumeno-črna družina čaka na vaš klic
040-869-599
nogometniklubmengo28@gmail.com
Socialna omrežja
Stik z nami lahko opravite preko socialnih omrežij.
Stopite v stik
Nogometni klub Mengo 28
Rumeno-črna družina čaka na vaš klic
NK Mengo 28
Stik z nami lahko opravite preko socialnih omrežij

Copyright by NK Mengo 28.

Copyright by NK Mengo 28.